Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Technológie značky Columbia

OMNI-TECH

Technológia Omni-Tech zaručuje špičkovú vodeodolnosť, priedušnosť a ochranu pred nepriaznivým počasím. Prvá ochranná vrstva materiálu Omni-Tech bráni tomu, aby sa voda zvonku dostala do kontaktu s vonkajšími vrstvami. Ďalšia vrstva, mikroporézna membrána, úplne blokuje prienik vody do látky, zároveň však zaisťuje odvod potu. Omni-Tech produkty majú vodný stĺpec 10.000 mm a priedušnosť 10.000 g/m2/24h.


Kliknutím na obrázok si môžete pozrieť našu ponuku produktov značky Columbia.

TECHLITE®

Výborne absorbuje nárazy. Materiál s technológiou TECHLITE® zaisťuje špičkové pohodlie a odpruženie pre outdoorovú obuv. Je odolný, pohlcuje nárazy a je tak ideálnou a dlhotrvajúcou oporou a ochranou, ktorá sa využíva v širokej škále obuvi a batohov. Ekologický proces lisovania. Materiál je prirodzene antimikrobiálny, ľahko sa udržiava a je odolný voči zápachu. Navyše je počas procesu lisovania redukovaný odpad z výroby o 25-30%.

Technológia použitá v pätovej časti umožňuje dokonalú fixáciu vašej päty. Pamäťový efekt materiálu si zapamätá kontúru vašej päty už po niekoľkých noseniach. Spoločne s TECHLITE® golierom a jazykom zabezpečí, že obuv dokonale sedí a dodáva stabilitu a komfort.

 

OMNI-GRIP®

Zaisťuje vynikajúcu stabilitu a priľnavosť v akomkoľvek teréne a na akomkoľvek povrchu. Rôzne časti podrážky pracujú nezávisle a v členitom teréne umožňujú adaptabilný záber. Podrážka OMNI-Grip® je vyrobená z polyuretánu a stredne lepivej gumy pre vyššiu odolnosť, odpruženie a lepší záber. Tento multi-terénny systém spája špeciálne navrhnuté prvky obuvi s chôdzou v danom teréne a zaisťuje tak pevný krok pri akejkoľvek aktivite.

 

Systém OUTDRY®

Využíva vlastný patentovaný laminačný proces, ktorý spája 100% vodeodolnú membránu s vysoko priedušnou vonkajšou vrstvou obuvi a zalepí tak všetky otvory, ktoré by mohli prepustiť vodu. Výsledkom je 100% vodeodolnosť, priedušnosť, pohodlie, dizajn a strih.

Tradičná "topánková" konštrukcia vedie k vzniku medzipriestoru medzi membránou/podšívkou a vrchnou vrstvou. Existencia tohto medzipriestoru umožňuje hromadenie vody a nečistôt, čo vedie k zvýšeniu hmotnosti produktu a k pocitu chladu. Výrobné procesy OUTDRY® nahrádzajú väčší objem tenkou vodeodolnou a priedušnou membránou, ktorá je spojená s vrchnou vrstvou. Výsledkom je nižšia váha, lepší tvar a vyššia pružnosť.


Kliknutím na ilustračný obrázok si môžete pozrieť našu ponuku topánok značky Columbia.

 

FLUID FRAME®

Optimálny záber, stabilita a opora na všetkých povrchoch. Tieto technológie kombinujú penu rôznej hustoty Techlite® Foam, takže pohodlne dorazíte aj do vzdialeného cieľa. Špeciálna medzipodošva poskytuje v prostrednej a postrannej oblasti päty hladký prechod medzi mäkkým odpružením a tvrdším a viac podporným materiálom. Ľahký integrovaný podporný systém zahŕňa bezšvovú štruktúru peny a poskytuje tak správne vedenie nohy, stabilitu a plynulý pohyb.

FLUID FOAM

Žiadne vymoženosti v medzipodošve - žiadny gél, airbag alebo plastové časti, len proste čistá, šikovne reagujúca pena od špičky až po pätu. Nie je to len EVA - je to EVA pretkaná vedou. FluidFoam ponúka o 17% väčšie odpruženie než bežná EVA a pomocou polyolefínového elastoméru (POE) poskytuje dokonalejšiu absorpciu nárazu a trvácnejšie odpruženie. Prostredníctvom blokového kopolyméru olefínu (OBC) tiež zabezpečuje lepšiu návratnosť energie.

 

FLUID GUIDE

Vaše chodidlo je jedinečné tak, ako povrch, po ktorom bežíte. FluidGuide sa prispôsobuje stále sa meniacemu terénu. Vaše chodidlá vedie, zaisťuje ich stabilitu v niekoľkých smeroch, a tým ponúka tú najhladšiu možnú bežeckú skúsenosť.
Hustoty materiálov sa prelínajú, a tým eliminujú všetky tvrdé lepené spoje jednotlivých častí medzipodošvy, čím je zaistený hladký prechod. Podpora, ktorú podľa potreby poskytuje, umožňuje prostredníctvom odpruženej a podporu poskytujúcej medzipodošvy prirodzené a vyvážené tempo.

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom

Vyberáme pre vás

108,00  (10.28 %) 96,90 

Porovnať

108,00  (14.91 %) 91,90 

Porovnať

107,18  (20.79 %) od 84,90 

Porovnať