Lifefood Marhuľová RAW BIO 47 g
Tyčinka
Fotografie


Nie je skladom
Alternatívy produktu
Informácie o produkte
Lifefood Lifebar Apricot sa vyrába ručne z najlepších organických surovín bez tepelnej úpravy pri teplote do 42 °C, vďaka čomu si zachováva maximum prírodných živín. Tyčinky obsahujú len prvotriedne suroviny v surovej a bio kvalite: orechy, semienka a sušené ovocie. Sú sladené výlučne sušeným ovocím a neobsahujú rafinovaný cukor, umelé sladidlá ani stužené tuky, étery alebo lepok. Živá kvalita produktov sa zachováva počas celého výrobného procesu, od pestovania surovín až po konečnú tyčinku, a Lifebar tak spĺňa kritériá skutočne surovej kvality.
Hlavné prednosti tyčinky Lifefood:
- tyčinky Lifebar poskytujú celý rad dôležitých látok, vitamínov a minerálov, ktoré potrebujete pre dobrodružstvo každodenného života
- na cestách, v kancelárii alebo v telocvični, sú Lifebars vhodné nielen na rýchle doplnenie energie, ale aj pre hladných, pre malých aj veľkých
- mať vždy po ruke zdravé a výživné občerstvenie
- tyčinky obsahujú len prvotriedne suroviny v surovej a organickej kvalite: orechy, semienka a sušené ovocie
Tabuľka výživových hodnôt:
| výživová hodnota | na 100 g |
| Energia | 1626 kj / 390 kcal |
| Bielkoviny | 9 g |
|
tuky Z toho nasýtené mastné kyseliny |
21 g 3 g |
| sacharidy | 40 g |
| Z toho cukry | 38 g |
| Soľ | 0,01 g |
|
vláknina |
10 g |
zloženie:
ovocie* (61 %; datle*, sušené marhule* 26 %), orechy* (25 %; para orechy*, mandle*), marhuľové jadrá*.
* = Produkt ekologického poľnohospodárstva
Môže obsahovať stopy iných orechov a sezamu. Môže obsahovať kúsky orechov, orieškov a jadier.
Parametre
O výrobcovi
Lifefood je česká spoločnosť, ktorá vyrába raw food čiže živé jedlo. Založila ju Tereza Havrlandová v roku 2006, v čase, keď bol koncept raw food prakticky neznámy. Dnes je spoločnosť najväčším svetovým výrobcom raw food čo sa týka šírky produktových radov. Spracováva suroviny z rozmanitých kútov planéty a jej produkty milujú ľudia na celom svete. V premyslené symbióze funguje prepojenie unikátnych technológií, dlhoročné know how a dôraz na ručnú prácu.








