Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
💚 TOP outdoorové vybavenie podľa našich zákazníkov. ➔
⚡ eXtra zľavy: zľavové kupóny na top značky. Získať
Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.
15 hodín pomaly ťahaný vývar z hovädzieho mäsa, kostí a koreňovej zeleniny. Na výrobu sú použité prirodzene bezlepkové suroviny.
Hotové sterilizovaná jedlá Expres menu českého pôvodu sú ideálne najmä pre cestovanie, na dovolenku k moru aj na hory, na jachtu alebo loď, pre chatárov, pre rodiny s deťmi i pre seniorov alebo aj ako rýchle jedlo na doma (ak napr. Dorazí vopred neohlásená návšteva a vy ju chcete milo prekvapiť teplou večerou).
Neunúvaj ženu, daj si Expres menu :o).
15 hodín pomaly ťahaný vývar z hovädzieho mäsa, kostí a koreňovej zeleniny, jemne solený, vhodný ako základ do polievok, omáčok a na podliatie pečeného mäsa. Urobí vaše jedlo neodolateľným aj bez dochucovadiel.
Hovädzí vývar (voda, hovädzie kosti, hovädzie mäso, mrkva, petržlen, cibuľa, zeler , cesnak, soľ kamenná, bobkový list, nové korenie, korenie celé).
Značka | Expres menu |
---|---|
Hmotnosť
|
500 g |
Počet porcií
|
2 |
Spôsob úpravy
|
Sterilizované |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594043796133 |
5,00 €
(2 %)
4,90 €
5,00 €
(2 %)
4,90 €
4,00 €
(2.5 %)
3,90 €
4,08 €
(4.41 %)
3,90 €
4,00 €
(2.5 %)
3,90 €
3,90 €
3,90 €
7,00 €
(15.71 %)
5,90 €
27,40 €
(9.12 %)
24,90 €
39,43 €
(8.95 %)
35,90 €
68,00 €
(10.44 %)
60,90 €
16,00 €
(6.88 %)
14,90 €
1,00 €
(10 %)
0,90 €
54,90 €
(9.11 %)
49,90 €
1,00 €
(10 %)
0,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Poradňa
Ako založiť oheň? To vás v dnešnom článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradňa
Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová.