Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
V jedle Trenčiansky párok s fazuľou od Veseka sa snúbi lahodný párok a chutne ochutená omáčka s fazuľami. Zahraničná kuchyňa sa v okamihu ocitne na vašom tanieri.
Spoločnosť Veseko sa zaoberá spracovaním kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa. Vyrába konzervovaná hotové jedlá s vysokým obsahom mäsa, kvalitné mäsové konzervy a bravčové paštéty v alu obaloch. Výroba začala v roku 1956 v továrni vo Veľkom Šenove, kdy v místě odstartovala výroba rybích a později masových konzerv.
Lahodné jedlo Veseko , ktoré je pripravené na ohriatie a okamžitú konzumáciu. Nemusíte už myslieť na ďalšie prísady a rýchlo si tak dopriať večeru po náročnom čundre alebo celom dni na brehu rieky.
Zloženie : 30% fazuľa biela, pitná voda, 20% bravčový párok (83% bravčové mäso, pitná voda, jedlá soľ, dextróza, stabilizátory: citrónany sodné, difosforečnany; korenie, arómy, extrakty korenia, antioxidant: erythorban sodný), paradajkový pretlak, cibuľa, cukor, pšeničná múka , zmes korenia a byliniek (paprika, cesnak, nové korenie), soliaca zmes: jedlá soľ, konzervant: dusitan sodný; zahusťovadlo: guma guar; sušené mlieko , extrakt korenia (paprika, chilli).
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnosť
|
400 g |
Druhy mäsa
|
Bravčové |
Spôsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánske
|
Nie |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594170981327 |