Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Tecnostretch

Hrejivá vrstva s technickým vzhľadom

Technické materiály, to sú posledné trendy v športovom oblečení, ktoré platia aj pre fleece. Rad Tecnostretch uspokojí požiadavky na vzhľad a vysokú pružnosť a zároveň zaisťuje maximálnu tepelnú izoláciu. Pridanej vlákno spandex dodáva materiálu rozťažnosť a špeciálne elasticitu. Po celú dobu sú zachované tepelnoizolačné vlastnosti fleecu, pretože plyš na rubovej strane zadržiava veľké množstvo teplého vzduchu vo vnútri.


Výroba vyžaduje skúsenosť a remeselnú zručnosť. Materiál musí byť odolný proti zatrhávaniu a žmolkovaniu. Mnoho rokov vývoja a skúseností umožňuje dosiahnuť ideálna kombinácia hustoty vlákna a techniky pletenia, aby bol vyrobený neporovnateľne ľahký, mäkký, pružný a odolný materiál. Neuveriteľne ľahké úplety s gramážou štartujúce na 125 g / m2 pre "superľahké" výrobky až po gramáže dosahujúci približne 250 g / m2 sú pre dnešný trh veľmi dôležité.


Rodina Tecnostretch zahŕňa aj ďalšie špeciálne úpravy, ako je keramický povrch, ktorý môže byť aplikovaný po celej ploche, alebo len ako vzor na úpletu. Odolnosť proti zatrhávaniu a žmolkovaniu potom pri testoch dosahuje hodnôt 4-5 (najvyšší stupeň je 5). Aj potlače sú možné - ako variant digitálneho, tak pigmentového tlače.