Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Outwell Panorama

Dánska značka Outwell predstavuje súhrn doplnkov s názvom Outwell Panorama, ktorý ponúka maximálny komfort a predovšetkým kontakt s okolitou prírodou.

Dánsku firmu Outwell vám určite nemusíme nijako zdĺhavo predstavovať. Jedná sa o spoločnosť s povesťou dodávateľa najkomfortnejších rodinných stanov, ktoré sú na našom trhu k dostaniu, a nám je cťou, že je táto značka jednou z vlajkových lodí nášho eshopu a Výstavy stanov.

Značka Outwell sa snaží neustále zvyšovať komfort svojich rodinných stanov. Aby ste boli aj pri pobyte v stane čo najbližšie okolitej prírode a pritom mali dostatok súkromia, sú stany vybavené širokými vchodmi s moskytiérou, širokými tónovanými oknami, zatemnenými stropmi a priestrannými spálňami Ambassador Master a Premier s prepracovaným systémom otvárania 360° Access System. Tieto doplnky spoločne tvoria systém Outwell Panorama.

Panoramatické vchody

Súčasťou systému Outwell Panorama sú široké panoramatické hlavné vchody, vďaka ktorým pri vstupe do stanu nemusíte skláňať hlavu ani zložito prekračovať nejaké prekážky a riskovať potknutie. Pomocou zipsov otvoríte celý vchod a hoci budete napríklad raňajkovať alebo odpočívať v predsieni, budete v kontakte s okolitou prírodou. Vďaka štyrom zipsom máte však ďalšie možnosti otvorenia hlavného vchodu: len ľavú či pravú polovicu, alebo iba hornú časť pre vetranie v inak zatvorenej predsieni.

Moskytiéry pri vchodoch do stanu

Vstupy do stanov Outwell sú vybavené širokými moskytiérami, vďaka ktorým môžete nechať plne otvorené vchody pre lepšie vetranie v predsieni a pritom sa nemusíte báť obťažujúceho hmyzu.

Tónované okná

Okná v predsieňach stanov značky Outwell sú nielen panoramatické a dostatočne veľké, ale sú tiež potiahnuté špeciálnou vrstvou, ktorá má veľa funkčných vlastností. Okrem ochrany pred UV žiarením a prudkým slnečným svetlom táto vrstva pomáha udržať príjemnú teplotu a tieň v stane. Môžete si tak užiť skvelý výhľad zo stanu pri zachovaní potrebného súkromia.

Systém otvárania 360° Access System

 

Spálne stanov Outwell novo disponujú revolučným systémom otvárania 360° Access System. Jediný zips umožňuje rozopnúť celý vchod do spálne a zbaliť ho do malého vrecka. Rozopnutím získate jednoduchý prístup do spálne bez prekážok a rozšírite priestor predsiene pre pohodlné kempovanie cez deň. Vďaka štyrom zipsovým jazdcom možno vchod do spálne upraviť podľa ľubovôle. Môžete otvoriť celý vchod alebo len jednu stranu. Ak si chcete užiť spánok na čerstvom vzduchu, ale zároveň potrebujete dostatok súkromia, môžete otvoriť iba hornú polovicu vstupu.

Zatmavené stropy

Zatmavené stropy a steny spální stanov Outwell zvyšujú komfort pri spaní v stane. Ak si chcete po obede zdriemnuť, ísť si skôr ľahnúť alebo nechcete, aby sa vaše deti budili hneď za svitania, potom tento doplnok iste oceníte.

Spálne Ambassador Master Bedroom

Spálne Ambassador Master sú 230 cm dlhé a sú vysoké tak, že sa v nich pohodlne postavíte. Zatmavené stropy a steny spálne ešte zvýšia komfort pri spánku. Vďaka priestrannej podlahe a vstupom pre sieťové káble do spálne umiestníte kamkoľvek nočný stolík, lampičku alebo si cez noc nabijete mobil a foťák.

Spálne Premier Bedroom

Spálne Premier ponúkajú dostatok priestoru pre karimatku alebo matrac. Zatmavené stropy a steny spálne umožnia pokojný spánok. Vďaka priestrannej podlahe a vstupom pre sieťové káble do spálne umiestníte kamkoľvek nočný stolík, lampičku alebo si cez noc nabijete mobil a foťák.

Desatoro rodinného stanu (CZ)

Rodinné stany Outwell