Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Nature Friendly

Ekologicky veľmi šetrné výrobky Direct Alpine označujeme „NATURE TOP FRIENDLY“.

Podstatou trvalo udržateľného rozvoja je minimálny dopad na životné prostredie, čo najšetrnejšia ekologická stopa a slušný, férový vzťah k prírode. Uvažujte prosím v tomto duchu aj vy pri nákupe. V maximálnej možnej miere sa orientujte na oblečenie, ktoré pochádza z krajín s vysokými environmentálnymi štandardmi, s výrobou v EÚ, kde je starostlivosť o životné prostredie i zamestnancov úplnou samozrejmosťou a aj pre vás zrozumiteľná, presne definovaná a ľahko overiteľná.

Ekologicky veľmi šetrné výrobky značky Direct Alpine označujeme "NATURE TOP FRIENDLY". Vývoj aj výroba týchto produktov je kompletne realizovaná v krajinách s maximálnymi ekologickými štandardmi. Tie sú dané vysokou životnou úrovňou a aj samozrejme legislatívou. V praxi to znamená, že pri výrobe či farbení látok sa všetky odpady ekologicky likvidujú, odpadové vody sa pri výstupe z tovární čistia. Oblečenie Nature Top Friendly sa vyrába výhradne v európskych krajinách, a to z materiálov, ktoré tiež z Európy pochádzajú. Minimalizuje sa teda aj ekologická stopa spočívajúca v preprave tovaru na dlhé vzdialenosti. Všetko sa tak realizuje len v rámci európskych krajín. Na konkrétnych produktoch ďalej označujeme ich eventuálnu výrobu z recyklovaného materiálu či možnosť ďalšej ľahkej recyklácie

Pri všetkých ďalších produkciách firma Direct Alpine vyžaduje od všetkých dodávateľov doklady o plnení nárokov nielen z hľadiska ochrany životného prostredia, ale aj sociálnych aspektov.

Milujeme prírodu, myslíme na ňu, správame sa podľa toho. Prosíme, urobte tak aj vy a poďme spoločne tou správnou zelenou cestou.