Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Full Rim System

Obrúčky typu Full Rim System obopínajú celé okuliarové šošovky. (Na rozdiel od obrúčky Top Rim System, ktoré sú upevnené iba k hornej hrane okuliarových šošoviek.) Obrúčky Full Rim System sú prispôsobené na aplikáciu dioptrických šošoviek (RX Ready), pri niektorých modeloch okuliarov Wiley X je tento druh obrúčky kompatibilný s odnímateľným tesniacim systémom FACIAL CAVITYTM SEALS. Obrúčky sú zhotovené z nylonových vlákien TriloidTM, ktoré sú prakticky nezničiteľné. Niektoré certifikované modely majú nožičky spevnené dvojitou výstužou. Rim Protection System zabezpečuje, že šošovky ani po silnom náraze z obrúčok nevypadnú. Obrúčky sú tvarované do písmena U (U-Shape) a preto dokonale sedia na tvári a netvorí žiadne otlačeniny.



Rubberized TEMPLES - Pogumované nožičky
Podobne ako nosníky, sú tiež stranice (nožičky) okuliarov Wiley X vybrané modely potiahnuté špeciálnym gumovým povrchom. Ten zaručuje, že stranice dokonale priľnú ku koži za uchom a ani pri náročných pohyboch z tváre neskĺznu.


DOUBLE INJECTED TEMPLES - Dvojité vystuženie
Niektoré modely okuliarov Wiley X sú certifikované ANSI (Americkým národným štandardizačného inštitútom) na odolnosť proti balistickým strelám. Tieto extrémne odolné okuliare majú stranice (nožičky) spevnené dvojitou oceľovou výstužou.


BLACK OPS - Dokonalé utajenia
Niektoré modely okuliarov Wiley X sú označené symbolom "Black ops". To znamená, že celé okuliare na sebe nemajú žiadny lesklý materiál a ich nositeľ nemôže byť prezradený odleskom slnečných lúčov. Túto vlastnosť ocenia najmä ozbrojené zložky a taktické jednotky.

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom