Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Coleman FastPitch Air

Technológia Fastpitch Air, vyvinutá americkým výrobcom Coleman, Vám umožní za pomocou pumpy nafúknuť Váš stan v priebehu niekoľkých minút.

Fastpitch Air je unikátna technológia vyvinutá americkým výrobcom outdoorového vybavenia Coleman. Stan so spomínanou technológiou je možné ľahko rýchlo postaviť, ale aj zbúrať. A to všetko zvládne iba jeden človek. Stany s technológiou Fastpitch Air obsahujú vysokotlakový ventil pre jednoduché nafúknutie a vyfúknutie. Ďalej nafukovacie valce sú vyrobené zo silného a odolného TPU materiálu a sú chránené obalom z polyetylénu. V neposlednom rade môžu byť nafukovacie valce v prípade poškodenia vymenené.

Technologický postup pri nafukovaní nie je nijako zložitý, pričom obsahuje tri jednoduché kroky. Za pravej zatlačíte na kolík s pružinou uprostred ventilu a uvoľníte ho, kolík musí byť vo fáze nafukovanie povytiahnutý. Po druhé nafúknete valec pomocou priloženej pumpy s manometrom na požadovaný tlak 7PSI. A za tretie zaskrutkujete ventil.

Technologický postup pri vyfukovanie je rovnako jednoduchý ako pri nafukovaní a skladá sa iba z dvoch krokov. Po prvé odskrutkujete uzáver ventilu. A za druhé zatlačíte na kolík s pružinou pre otvorenie ventilu, pričom kolík musí byť pre úplné vyfúknutie zatlačený.