Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

BHB Micro (Body Heat Barrier)

Termoizolačný materiál, ktorý sa svojimi parametrami radí medzi najvýkonnejšie materiály pre extrémne použitie na súčasnom outdoorovom trhu. 

V sérii porovnávacích meraní v akreditovanom testovacom laboratóriu vykazoval BHB Micro najvyššie hodnoty tepelného odporu medzi všetkými meranými značkovými izolačnými materiálmi. BHB Micro používa vo svojich produktoch rad renomovaných svetových značiek.

Základom termoizolácie BHB Micro sú:

  1. silikonizovaná ultrajemná mikrovlákna, ktorých povrch vďaka mikroskopickým rozmerom viaže veľké množstvo molekúl vzduchu
  2. výborný loft, ktorý je dosiahnutý kombináciou mikrovlákien so štruktúrou silnejších dutých vlákien

Tieto dva aspekty pripravujú optimálne fyzikálne podmienky pre dosiahnutie jeho vynikajúcich tepelnoizolačných parametrov.

BHB Micro je veľmi ľahký, mäkký, priedušný, dobre stlačiteľný. Ľahko sa udržiava, možno ho prať, veľmi rýchlo schne. Silikonizovaná vlákna odpudzujú vodu a vďaka svojej hustote tvorí bariéru, ktorá čiastočne chráni užívateľov proti vlhkosti a udržuje ho v suchu a v teple aj pri extrémnych podmienkach. BHB Micro je veľmi vydarená náhrada perie, na rozdiel od neho je však vhodný aj pre alergikov.