Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Outdoor by ISPO 2019

Sú akcie, na ktorých proste nesmieme chýbať. A jednou z nich je najväčší Európsky veľtrh outdoorových značiek Outdoor by ISPO 2019, ktorý sa tento rok prvýkrát konal v Mníchove. Každoročne tam pre vás na nasledujúcu sezónu vyberáme to najlepšie z ponuky svetových outdoorových značiek.


Obsah

Veľtrh sa konal v dňoch 30.6. - 3.7.2019 a spolu s nami sa ho zúčastnilo ďalších 22 000 návštevníkov z 90 štátov sveta. Okrem Nemecka najviac návštevníkov prišlo z Talianska, Švajčiarska, Anglicka, Francúzska a Holandska. Viac než 1000 vystavovateľov a maloobchodov z 35 krajín tam v 9 halách predstavilo svoje novinky z outdoorových oblastí turistika, beh, horolezectvo, vodné športy, mestský outdoor, cyklistika a mnoho ďalších. Veľtrh tiež ponúkol širokú škálu veľmi zaujímavých prezentácií, prednášok, rozhovorov a diskusí na rôzne témy. Podstatnou súčasťou bolo tiež vyhlásenie víťazov a predanie cien ISPO awards. Víťazov v jednotlivých kategóriách vám predstavíme v jednom z nasledujúcich článkov. 

Tak čo myslíte, budete si môcť budúcu sezónu vytunovať strechu vášho auta aj u nás? 

Vyberáme to najlepšie

Vďaka podobným akciám zostávame v obraze a držíme krok so všetkými novinkami a trendami vo svete outdooru. Hoci sa veľtrhu zúčastnilo 1018 vystavovateľov, vďaka precíznej práci organizátorov a ich tzv. konceptu "širokej uličky", kedy každý z vystavovateľov mal k dispozícii otvorené priestory prepojené širokou uličkou, nám neunikla žiadna z noviniek. 

Naše nadšenie vyvrcholilo pri novinkách švédskej značky Thule, ktorá sa tentokrát v oblasti batohov skutočne vytiahla. 

EKO Outdoor

Ťažiskovou témou celého veľtrhu bola udržateľnosť a celková ohľaduplnosť k životnému prostrediu. Klaus Dittrich, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Messe München povedal, že "za našu planétu je zodpovedný každý z nás". Uviedol, že dobrým začiatkom je používanie materiálov šetrných k životnému prostrediu. Mnoho výrobcov v súvislosti s témou udržateľnosti tiež predstavilo svoje výrobky z recyklovaných polyesterových vlákien a prírodných materiálov (napr. vlákna z dreva alebo morské riasy), ktoré sú plnohodnotnou alternatívou k syntetickým vláknam. Ekologická výroba sa už stala obchodným plánom aj v odvetví outdooru. 

Video

Máme vybrané

Tento ročník je teda za nami a my veríme, že vám náš výber urobí radosť a v nasledujúcej sezóne vám spríjemní outdoorové zážitky. V ďalších článkoch sa môžete tešiť na predstavenie víťazov v jednotlivých kategóriách a predstavenie noviniek "našich" značiek. 

Pinguin prichádza nielen s novými kvalitnými a štýlovými spacákmi, ale aj s odľahčenými batohmi, ktoré prídu na výpravu vhod každému outdoorovému nadšencovi.

Zdroje: archív autora

Znovu sme obhájili víťazstvo v súťaži ShopRoku. Ďakujeme!

Novinky

Už po piaty raz sme obhájili víťazstvo v kategórii kvality. Vďaka vám!

Predĺžená lehota na výmenu tovaru

Novinky

Nevyhovuje obdarovanému Vami vybraný vianočný darček? Teraz ho vďaka predĺženej lehote môžete vymeniť za iný až do 15. januára 2024.

Patagonia - udržateľná značka, ktorá myslí na prírodu

Novinky

Preferujete udržateľné značky oblečenia? A poznáte značku Patagonia?

Vyberáme pre vás

326,00  (50.95 %) 159,90 

Porovnať

Turistický stan Warg Midi 3

388,00  (38.43 %) 238,90 

Porovnať

411,00  (10 %) 369,90 

Porovnať

166,99  (25.21 %) 124,90 

Porovnať

88,00  (33.07 %) 58,90 

Porovnať

(8.22 %) 391,90 

Porovnať

668,00  (39.39 %) 404,90 

Porovnať

1.219,00  (39.22 %) 740,90 

Porovnať