Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

ShopRoku 2020

Heureka.sk vyhlásila v súťaži ShopRoku najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najzaujímavejšie e-shopy slovenského internetu za rok 2020 a my sme hrdí, že 4camping.sk získal 3. miesto v kategórii CENA KVALITY: ŠPORTOVÉ VYBAVENIE.

ShopRoku2020


Obsah

 

Bodujeme na Slovensku i v Čechách

Na Slovensku získal 4camping 3. miesto v kategórii Športové vybavenie. Darilo sa aj u susedov. Tam sa 4camping stal prvýkrát absolútnym víťazom v Cene kvality. Zabodoval aj v ďalších dvoch kategóriách - Športové vybavenie a Šport a fitnes. 

Tretie miesto si nesmierne vážime a sme zaň vďační. Je to výsledok práce všetkých ľudí, ktorí sa na tom podieľajú. Od predavačov, cez zákaznícku podporu až po ľudí v sklade. Zároveň to je veľký záväzok, aby sme sa aj naďalej zlepšovali. 

   

 

PORADŇA

Potrebujete poradiť s výberom vhodného outdoor vybavenia či oblečenia, alebo vás skôr zaujímajú  naše tipy, rady a odporúčania, ako správne udržiavať zakúpené vybavenie? Odpovede nájdete v našej poradni, rovnako ako tipy na zaujímavé miesta a nevšedné aktivity. 

 

Priority 4camping

Prozákaznícky prístup, znalosť produktov a poradenstvo, priateľská komunikácia a rýchlosť doručenia tovaru sú pre nás prioritou od samého začiatku fungovania e-shopu. Svoj vysoký štandard sme dokázali udržať aj pri rýchlom raste, keď sme sa z malého predajcu stali veľkým. Občas sa, samozrejme, niečo nepodarí, ale chybu, či už svoju, alebo napríklad externých dopravcov, sa snažíme vždy napraviť k spokojnosti zákazníka, prísť s ospravedlnením alebo aj kompenzáciou. 

Za úspechom 4camping okrem kvality stojí aj najširšia ponuka turistického, kempingového a outdoorového vybavenia na českom trhu, silné vlastné značky a snaha byť zákazníkovi nablízku. Okrem e-shopu dnes prevádzkujeme 13 vlastných predajní, lezeckú špeciálku, showroom s predstany ku karavanom a obytným vozom a stojíme aj za Výstavou stanov a vybavenia do prírody, najväčšou európskou výstavno-predajnou akciou so zameraním na outdoor, turistiku a kemping, na ktorú každoročne zavíta viac ako 100 tisíc návštevníkov.

   

 

TESTOVŇA

Keď vás zaujíma, ako je na tom vybavenie v porovnaní s inými produktami, je tu pre vás naša Testovňa. Spolu s našimi ambasádormi sa snažíme poskytnúť vám absolútne nezávislý pohľad na testovaný produkt, vystihnúť jeho klady i zápory a zhodnotiť jeho celkovú kvalitu a úžitkovú hodnotu. 

 

Čo tento rok chystáme

Zákazníci sa môžu tešiť na mnoho noviniek. Aktuálne máme v ponuke 310 značiek a pridávame nové. Tento rok to bude napríklad Vans, Jack Wolfskin, Puma, Mizuno, Hamax, Vaude, Ortlieb, Altra, Helly Hansen, K2, Black Crows alebo Hoka One One.

V ponuke máme už 21 lezeckých značiek, ktoré neprestajne dopĺňame o nové modely lezeček, vklínence, friendy, laná, slučky. Týmto dolistingom sa kategória lezenia stala ucelenou a patrí medzi najširšie ponuky na trhu. Oproti konkurencii navyše máme všetok tovar skladom.  

Hrdí sme na našu obrovskú ponuku trail runningovej obuvi, ktorú začíname dopĺňať o topánky na beh po ceste. Rozširujeme a dopĺňame i kategórie cyklistika, caravaning a vodné športy. V zime sa môžete tešiť na parádnu ponuku skialpových lyží všetkých zásadných značiek.

Pevne veríme, že aj tento rok vás budeme môcť privítať na predajnej Výstave stanov a vybavenia do prírody, ktorá by sa mala konať od 28.5. do 22.8., bude tak najdlhšia vo svojej histórii.

Len pred pár dňami sme otvorili novú predajňu v Olomouci. Nasledovať bude Budapešť a ešte tento rok pribudnú Košice alebo Žilina, ďalšie predajne v Prahe, Brne a Bratislave a možno v Českých Budějoviciach. 

   

 

CESTOPISY A REPORTÁŽE

Cestovateľské zápisky, postrehy odinakiaľ a správy z ciest. To a ešte oveľa viac nájdete v tejto kategórii článkov.

 

Užitočné odkazy

 

Autor: Jaroslav Skalka

Zdroje: archív autora

Znovu sme obhájili víťazstvo v súťaži ShopRoku. Ďakujeme!

Novinky

Už po piaty raz sme obhájili víťazstvo v kategórii kvality. Vďaka vám!

Predĺžená lehota na výmenu tovaru

Novinky

Nevyhovuje obdarovanému Vami vybraný vianočný darček? Teraz ho vďaka predĺženej lehote môžete vymeniť za iný až do 15. januára 2024.

Patagonia - udržateľná značka, ktorá myslí na prírodu

Novinky

Preferujete udržateľné značky oblečenia? A poznáte značku Patagonia?

Vyberáme pre vás

Vreckový nôž Victorinox Tinker

31,00  (0.32 %) 30,90 

Porovnať

11,10  (10.81 %) 9,90 

Porovnať

Tejpovacia páska Camp Climbing Tape

10,27  (13.34 %) 8,90 

Porovnať

Outdoorový riad Zulu Pyxis 2l

31,00  (45.48 %) 16,90 

Porovnať

Chladiaca taška Outwell Albatross L

76,00  (44.87 %) 41,90 

Porovnať

58,00  (13.97 %) 49,90 

Porovnať

37,00  (32.7 %) 24,90 

Porovnať

50,00  (40.2 %) od 29,90 

Porovnať