Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

MH rada Ledlenser - exkluzívne len na 4camping.sk

Nemecká značka Ledlenser patrí k špičke na trhu. Jej novú radu MH čeloviek teraz zakúpite exkluzívne len v e-shope 4camping.sk.


Obsah

Značka Ledlenser

Nemecká firma Zweibrüder Optoelectronics GmbH & Co. KG bola založená v roku 1993 bratmi Rainerom a Heraldom Opolkovcami. Od 1. januára 2018 pôsobí pod názvom Ledlenser. V súčasnosti má spoločnosť viac než 1 000 pracovníkov v troch výrobných strediskách a zaoberá sa výrobou vreckových svietidiel a čeloviek, ktoré sa v celosvetovom meradle nedajú s ničím porovnávať. Presvedčia svojich užívateľov svojimi inovatívnymi svetelnými funkciami, ako aj premyslenými konceptami upevňovania. Materiál odolný proti nárazu, nízka hmotnosť a extrémna intenzita sveta robia zo svietidiel Ledlenser ideálneho partnera v profesionálnej aj súkromnej oblasti.

 

Slovník pojmov - technológia

  • Advanced Focus System - spojenie svetla a šošovky umožňuje zaostriť svetelný lúč
  • Rapid Focus - rýchly a spoľahlivý posuvný mechanizmus zaostrovania
  • Smart Light Technology - pridáva nové funkcie, napríklad úsporu energie
  • Dual Power Source - umožňuje ako zdroj energie využiť buď originálny dobíjací akumulátor, alebo baterky

Exkluzívne vám predstavujeme kompletnú radu čeloviek Ledlenser z inovovanej MH série:

Čelovka Ledlenser MH3

Štýlová a kompaktná čelovka Ledlenser MH3 s výkonom až 200 lm a dosvitom na vzdialenosť 130 m je vhodná na väčšinu outdoorových aktivít.

Vďaka inovatívnemu systému uchytenia premeníte čelovku len niekoľkými jednoduchými pohybmi na multifunkčné ručné svietidlo. To si môžete pomocou klipu bezpečne pripnúť na oblečenie, na opasok či na batoh.

Patentované technológie Ledlenser, ako je Advanced Focus System, Dual Power Source, Rapid Focus či Smart Light Technology vám zaručia tú najvyššiu kvalitu.

Čelovka Ledlenser MH3

Čelovka Ledlenser MH4

Čelovka Ledlenser MH4, po novom s magnetickým dobíjaním a červeným svetlom, zaujme všetkých outdoorových nadšencov svojou flexibilitou.

Vďaka jednoduchému mechanizmu odopínania a vďaka zabudovanému klipu môžete svietidlo bleskovo sňať z čelenky a buď len držať v ruke, alebo pripnúť na stan, na vetvu, batoh, opasok či na akúkoľvek časť svojho oblečenia.

Svietidlo s maximálnym svetelným výkonom 400 lm svieti až na vzdialenosť 180 m. Akumulátor vydrží napájať svietidlo až 35 hodín.

Samozrejmosťou je Advanced Focus System, Dual Power Source, Smart Light Technology, Rapid Focus aj odolnosť podľa indexu IP54.

Čelovka Ledlenser MH4

Čelovka Ledlenser MH5

Kompaktná dobíjacia čelovka Ledlenser MH5 s výkonom až 400 lm a dosvitom na vzdialenosť 180 m je po novom vybavená magnetickým dobíjaním a červeným svetlom. Zároveň je možné akumulátor úplne nahradiť baterkami a byť tak vždy vybavený dostatkom energie.

Vďaka inovatívnemu systému uchytenia premeníte čelovku len niekoľkými jednoduchými pohybmi na multifunkčné ručné svietidlo. To si môžete pomocou klipu bezpečne pripnúť na oblečenie, opasok či batoh.

Patentované technológie Ledlenser, ako je Advanced Focus System, Rapid Focus či Smart Light Technology vám zaručia tú najvyššiu kvalitu osvetlenia.

Čelovka Ledlenser MH5

Čelovka Ledlenser MH7

Čelovka Ledlenser MH7 ponúka spolu s výkonom až 600 lm a dosvitom až 200 m tiež maximum flexibility pre všetky outdoorové aktivity.

Vďaka inovatívnemu systému uchytenia premeníte čelovku len niekoľkými jednoduchými pohybmi na multifunkčné ručné svietidlo.

Integrovaný akumulátor môžete nabíjať priložením magnetického konektora káblu USB alebo ho môžete úplne nahradiť baterkami.

Svietidlo ponúka na výber dva energetické programy: konštantný a úsporný. Je vybavený červeným LED svetlom a tiež indikátorom stavu batérie.

Patentované technológie Ledlenser, ako je Advanced Focus System, Rapid Focus či Smart Light Technology vám zaručia tú najvyššiu kvalitu osvetlenia.

Čelovka Ledlenser MH7

Čelovka Ledlenser MH8

Outdoorovú čelovku Ledlenser MH8 ocenia všetci, ktorí potrebujú (nielen) uprostred divočiny kvalitné svetlo a zároveň musia občas splynúť s prírodou.

Čelovka disponuje odnímateľným telom, teda jednoduchým pohybom odopnete svietidlo a máte ručnú baterku.

Lítiový akumulátor sa dá dobíjať pohodlne prostredníctvom magnetického pripojenia k USB káblu. V prípade núdze ho však pri dlhšom pobyte v prírode môžete vymeniť za klasické baterky. Výdrž batérie závisí na voľbe módu, ktorý môže byť buď konštantný, alebo úsporný, ale blíži sa až k hodnote 60 hodín.

Svetelný výkon dosahuje od 20 až po 600 lm s dosvitom až na vzdialenosť 200 metrov.

Lovci a rybári ocenia možnosť voľby farby svetla. Na výber je biela, červená, zelená a modrá farba - bez nutnosti meniť filtre na šošovke.

Samozrejmosťou je Advanced Focus System, Smart Light Technology, Rapid Focus aj odolnosť podľa indexu IP54.

Čelovka Ledlenser MH8

Video - Predstavenie technológií Ledlenser

Užitočné odkazy

Zdroje: ledlenser.com

Znovu sme obhájili víťazstvo v súťaži ShopRoku. Ďakujeme!

Novinky

Už po piaty raz sme obhájili víťazstvo v kategórii kvality. Vďaka vám!

Predĺžená lehota na výmenu tovaru

Novinky

Nevyhovuje obdarovanému Vami vybraný vianočný darček? Teraz ho vďaka predĺženej lehote môžete vymeniť za iný až do 15. januára 2024.

Patagonia - udržateľná značka, ktorá myslí na prírodu

Novinky

Preferujete udržateľné značky oblečenia? A poznáte značku Patagonia?