Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Krížom krážom

Krížom-krážom Európou - 4. diel: Bahenný kúpeľ

Krížom krážom

Růženka a Michal pokračujú na svojej ceste po Rumunsku. V dnešnom diele vás vezmú napríklad na Sonské pyramídy alebo na pevnosť Fagaras.

Krížom-krážom Európou - 3. diel: Rumunský med a kravy

Krížom krážom

Dobrudružstvo Růženky a Michala pokračuje. V treťom diele vás vezmú do ľadovej jaskyne Scarisoara, soľnej bane Salina Turda a ochutnajú špeciálny rumunský med. 

Krížom-krážom Európou - 2. diel: Zo Slovenska do Rumunska

Krížom krážom

Ako pokračuje cesta Európou? Michal a Růženka vás opäť vezmú na tie najzaujímavejšie miesta. Tentokrát ochutnajú slovenské langoše, nezaobícu sa bez ma´darského repelentu a cieľová rovinka tohto dielu bude až v Rumunsku. Nalaďte sa na jazdu na motorkách! 

Krížom-krážom Európou - 1. diel: Voľný pád za dobrodružstvom

Krížom krážom

V prvom diele Krížom-krážom Európou sa pozrieme do Poľska a na Slovensko, kde budú Michal s Růženkou prekonávať prvé nástrahy cestovania na motorke.

Krížom-krážom Európou

Krížom krážom

Michal a Růženka vyrážajú opäť na cesty objavovať netradičné miesta a krásy prírody. Tentokrát sa vydajú krížom-krážom Európou!

Krížom-krážom Českom - špeciál: Cesta okolo Československa

Krížom krážom

Leto sa pomaly končí a nás čaká posledný diel série Krížom-krážom Českom. Michal s Růženkou sa rozlúčia trochu netradične - spolu s ďalšími motorkármi sa vydajú na časť cesty okolo Československa.

Krížom-krážom Českom: Za krásami Jeseníkov

Krížom krážom

Krásy Jeseníkov budeme objavovať v ďalšom diele série Krížom-krážom Českom. Michal s Růženkou nás dnes vezmú na zrúcaninu, sopku, priehradu i do podzemia.

Krížom-krážom Českom: Príroda v okolí Hlinska

Krížom krážom

Prázdninové putovanie Českom pokračuje. S Michalom a Růženkou v dnešnom diele prejdeme krížom-krážom malebné okolie Hlinska.

Krížom-krážom Českom: Južné Čechy

Krížom krážom

Dnes se s Michalem a Růženkou vydáme objavovať krásy južných Čiech. Navštívime Makovú horu, Solenickou podkovu, hrad Zvíkov i temnou minulosťou poznamenaný Žďákovský most.

Krížom-krážom Českom: České Švajčiarsko

Krížom krážom

Malá pevnosť Terezín, Střekovská vyhliadka, Tiské steny, Vlčie jazero alebo aj Edmundova tiesňava, to sú ďalšie miesta, ktoré Michal s Růženkou prešli krížom-krážom.

Krížom-krážom Českom: Cesta pozdĺž Labe

Krížom krážom

Kaktusová stráň, piesočný presyp, národopisné múzeum i mesto Nymburk - to všetko a možno aj niečo navyše videli Michal s Růženkou na svojom putovaní okolo rieky Labe.

Krížom-krážom Českom: Od hradu Hazmburk až po Ústí nad Labem

Krížom krážom

Dnes prejdeme Krížom-krážom okolia Ústí nad Labem. Michal s Růženkou nás vezmú k vodopádom, na zrúcaniny hradov, zámok i krásnu vyhliadku.