Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Sľub Gore-Tex

Membrána Gore-Tex ® a jej vlastnosti - nepremokavosť, priedušnosť a vetruvzdornosť - zaisťujú perfektnú ochranu pred okolitými vplyvmi pri akejkoľvek outdoorovej aktivite.

Výrobcovia tejto membrány sú si jej kvalitou istí, a preto sľubujú:

"Ak nie ste úplne spokojní s nepriepustnosťou, odolnosťou voči vetru alebo s priedušnosťou vášho výrobku Gore-Tex ®, potom ho opravíme, nahradíme alebo vrátime peniaze."

Čo znamená Gore-Tex GUARANTEED TO KEEP YOU DRY® sľub?


Práve toto: Žiadna voda zvonku sa vám nedostane dovnútra. Či už je to z dažďa, z vlhkej lavičky, na ktorej sedíte alebo z kľačanie na mokrej tráve, voda nemôže preniknúť do tkaniny Gore-Tex ®. Napriek tomu textílie zostane priedušná, čo umožňuje, aby vlhkosť z potu unikla von. Ak je váš produkt Gore-Tex ® riadne ošetrený a používaný tak, ako je určené, môžete očakávať, že zostane vodotesný, vetruvzdorný a priedušný po celú dobu jeho životnosti.

Čo znamená životnosť výrobku?


Membrána sa nebude časom zhoršovať, ale môže sa poškodiť počas používania produktu alebo ak je použitý na činnosti mimo určenej použitie. Niektoré z našich produktov môžu vyhovieť širokej škále použitia, zatiaľ čo iné sú určené len pre konkrétne činnosti. Naozaj záleží na vás, na tom, čo robíte: Nedostatočná starostlivosť môže byť často príčinou toho, že produkt už nemá užitočnú životnosť, takže je dôležité pravidelne udržiavať svoj výrobok a vždy postupovať podľa pokynov na údržbu. Použite svoj najlepší úsudok. Pokiaľ máte odev, obuv alebo rukavice opotrebované, s trhlinami a ďalšími chybami, môže to byť potrebný čas na nákup nového.

Uplatnenie nadštandardné záruky


Pre uplatnenie tejto záruky platí štandardný postup, teda tovar stačí priniesť na našu predajňu alebo zaslať poštou na danú adresu a o ďalšiu komunikáciu s dodávateľom či výrobcom sa postaráme my. Je dôležité dodať výrobok aj s účtenkou a splniť podmienky daného výrobcu.

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom