Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Prečo vybrať práve Doca 75000?

VHODNÁ NA DLHÉ CESTOVANIE

Tento produkt je stvorený k poriadnemu cestovanie! Prakticky nepotrebujete žiadnu ďalšiu energiu - Doca 75000 si s týmito starosťami bez problémov poradí a vy sa tak vyhnete neustálemu nervovania kvôli nedostatočnej energiu, či už ste kdelikov - na pláži, v pralese či zrovna na ceste.

Rýchle opätovné NABITIA

Je to skoro neuveriteľné, ale túto kôstku nabijete s naším špeciálnym káblom za neuveriteľných 5 hodín! Čo viac by si mohol cestovateľ priať? :) Než sa vyspíte, už sa na vás bude opäť smiať v plnej svojej sile.

UNIVERZÁLNY ZÁSUVKA

Európsky, americký či austrálsky adaptér? Aj od týchto starostí vám Doca 75000 nadobro pomôže! Do univerzálnej zásuvky budete schopní strčiť čokoľvek!

SILNÉ SVETLÁ PRE KAŽDÚ SITUÁCIU

DOCa 75000 disponuje veľmi silnou 10W svietidlom po boku a 8W ​​svietidlom v prednej časti, ktorá je vhodná pri pohybovaní - obe sa dajú ľubovoľne stmievať. Tým si zabezpečíte najvyšší komfort, či už ste kdekoľvek!

Stále si TAKMER S KAŽDÝM ZARIADENÍM

Takmer na všetko, na čo si pri cestovaní spomeniete si môžete rovno zapojiť do zariadenia Doca 75000 - či už je to telefón, notebook alebo trebárs aj varič. Len pozor na limity, ktoré sú popísané v manuáli (napr. 500W obmedzenia). Zariadenie má iba pasívne chladenie a pre bezpečnosť je nutné dodržiavať stanovený odporúčania.

ŠTARTOVANIE AUT

Dostali ste sa do situácie, kedy auto nejde a ste mimo signál? So zariadením DOCa 75000 sa ani v tomto momente nebudete musieť dlho stresovať! Stačí zapojiť štartovacie káble, zapnúť POWERBANK a naštartovať! Proste sa za pár minút rozbehnete znova! :) Celkovo to zvládne behom jedného cyklu až 90x s autami do objemu 6000CC.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE

Otočiť gombík a zastrčiť kábel zvládne aj technický neznalec - ovládanie Doca 75000 je veľmi jednoduché a zvládne to naozaj každý!

DIGITÁLNE DISPLAY

Za každej situácie budete vedieť, či si ešte môžete dopriať veľa energie či naozaj začať hľadať zásuvku :) K tomu vám pomôže digitálny display s odhadom zostávajúcej energie.

Taška cez rameno

 A toto je už len malý bonus, ale veľká výhoda pre vás! Samotná PowerBank váži menej, než 3kg. S touto taškou jej zvládne pohodlne prenášať aj malé dieťa!

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom