Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Privilege Collection

S dizajnom kompletne prepracovaným pre rok 2019, naprieč širokou škálou modelov a veľkostí, je kolekcia stanov Outwell Privilege Collection najlepšou voľbou pre páry a rodiny, obzvlášť tie, ktoré sa rozhodli vyraziť kempovať prvýkrát a hľadajú preto komfortné produkt v prijateľnej cenovej relácii. Všetky modely ponúkajú veľkolepé priestory, či už sa jedná o veľkosť spálne či priestory obývacia. 360 ° Access System umožňuje, aby sa dvere veľkoryso poňatých spální otvorili úplne a odložili sa do puzdra, vďaka čomu sa ponúka lepšie, mnohostranné využitie priestoru. Zatmavené spálne, vreckové organizér a otvor na pretiahnutie predlžovacieho kábla zvyšujú komfort užívania si dovolenky.

Vlastné zmes zo sklenených vlákien s ľahkými, pružnými materiálmi ponúka výnimočnú pevnosť a tuhosť pri súčasnom znížení veľkosti a hmotnosti balenia. Ľahko nastaviteľná cirkulácia vzduchu spríjemnia nejeden dovolenkový pobyt. Moskytiéra zakrývajúci kompletne vchodové dvere sa hodia, ak chcete účinne vetrať a zároveň sa chrániť pred otravným hmyzom. Patentovaný stabilizačný systém vo vetre je veľkou novinkou v stabilite stanov, preverená vo výskume aj v teréne. Je tvorený kotviacimi bodmi medzi vonkajšou časťou stanu, prútom a kolíkom. Tvorí spoľahlivé zabezpečenie pri nárazových vetroch.

Kolekcia zahŕňa modely: Franklin 3, Franklin 5, Dayton 4, Dayton 5, Willwood 5, Willwood 6, Collingwood 5 a Collingwood 6.

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom