Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Encounter Collection

Kolekcia stanov Outwell Encounter Collection na rok 2021 predstavuje ľahké a kompaktné stany, ktoré sú ideálnou voľbou na víkendové stanovanie alebo krátky odpočinok v prírode. Skvelé technické prevedenie, vydarený dizajn a kvalitný materiál Outtex® 3000 Select vás spoľahlivo ochránia pred nepriaznivým počasím. V kolekcii sa nachádza celkom 10 stanov, medzi ktorými si vyberie naozaj každý, či už ste mladý pár, rodina alebo skupina priateľov.

2021

Stany v kolekcii Encounter sa stavajú ľahko a rýchlo, a to vďaka konštrukcii Duratec Flex System, ktorá je tvorená prútmi z kvalitného sklolaminátu, ktorý ponúka vyvážený pomer medzi pevnosťou a hmotnosťou. Prúty v zbalenom stave nezaberú veľa miesta, čo oceníte vždy, keď riešite každý centimeter. Dostatok svetla poskytnú veľké stmavené okná a do sivých tónov ladené stropy. Stany z tejto kolekcie ďalej ponúkajú široké vstupné otvory s moskytiérou, priestranné stmavené spálne pre 2-5 osôb a vynikajúcu ventiláciu.

Inovácia a venovanie pozornosti dôležitým detailom sú viditeľné vo všetkých smeroch. Či už sú to stmavené spálne, závesy na oknách, búrkové ukotvenie, podlepené švy alebo odnímateľná vodeodolná podlaha so zvýšenými stenami. Samozrejmosťou je praktický obal, ktorý vám uľahčí prenášanie.

Z tejto kolekcie pre rok 2020 ponúkame stany: Cloud 2Cloud 3Cloud 4Cloud 5, Cloud 5 Plus, Earth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

2022

Všetky stany z tejto kolekcie sa pre tento rok dočkali novej farby. Modely Earth a Dash sa potom dočkali inovácie v podobe ventilačného panelu, ktorý je teraz nastaviteľný. Vďaka tejto inovácii je možné lepšie meniť teplotu a prúdenie vzduchu vo vnútri stanu.

Z tejto kolekcie na rok 2022 ponúkame stany: Cloud 2Cloud 3Cloud 4, Cloud 5, Cloud 5 PlusEarth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom