Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia predstanov Outwell Superior Air Touring

Kolekcia Superior Air Touring, od značky Outwell, ponúka dostatočný výber pre každého cestovateľa. V kolekcii sa nachádzajú celkom 4 predstany a 2 prístrešky. Stany sú priestranné, vzdušné a veľmi pohodlné. Predtvarované rúrky spoľahlivého pevného vzduchového systému Power Air poskytujú vďaka gotickému štýlu plnohodnotnú výšku pre státie.

Najväčšou výhodou predstanu je okrem navýšenia obytného priestoru to, že je možné ho nechať na mieste, zatiaľ čo cestujete. Po vašom príchode ho potom ľahko a rýchlo prepojíte s vašim obytným vozom vďaka Double Beading (5 mm + 7 mm), ktorý je kompatibilný so všetkými "koľajnicami" na trhu.

Tropiko tvorí prémiový materiál Outtex 6000 Pro, ktorý okrem štýlového dizajnu a perfektnej kvality ponúka bezkonkurenčnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi. Medzi vaším vozidlom a predstanom sa potom nachádza špeciálna zóna Link Access Zone, ktorá vďaka odnímateľnej podlážke napomáha udržať čisté prostredie a eliminuje prievan. V tejto zóne sa navyše nachádza minimálne jeden bočný vchod.

Predstany ďalej disponujú širokými vstupnými otvormi s moskytiérou, zatmavenými oknami so závesmi, špeciálne vlepenou podlahou z polyetylénu, systémom ochrany proti vetru alebo závesným systémom Hooktrack, ktorý je novinkou pre rok 2020. Tento systém vďaka špeciálnej diskrétnej koľajnici s háčikmi umožňuje zavesenie lampičky, LED pásu alebo skrytie a usporiadanie káblov. Stavba stanu je vďaka priloženej nafukovacej pumpe jednoduchou záležitosťou. Ukotvenie stanu je rovnako jednoduché a rýchle ako nafúknutie, a to vďaka farebne odlíšeným lankám, popruhom a kolíkom.

Pre ľahké prenášanie stanu na krátke vzdialenosti slúži priložený prepravný obal s kompresnými popruhmi.

Z tejto kolekcie ponúkame predstany: Parkville 200SAParkville 200SA TallParkville 260SAJonesville 290SA

Z tejto kolekcie ponúkame prístrešky: Touring CanopyTouring Shelter

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom