Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Záruka svietidiel Ledlenser

Na výrobky Ledlenser sa vzťahuje 2-ročná záruka, po zaregistrovaní produktu sa dá predĺžiť až na 7 rokov. Nižšie nájdete možnosti, akým spôsobom záruku predĺžiť a ako postupovať pri uplatnení reklamácie.

Značka Ledlenser poskytuje na svoj tovar (len svietidlá) záruku v trvaní 2 roky. Výnimku tvoria batérie, na ktoré je poskytovaná záruka 6 mesiacov. Záruka na príslušenstvo a doplnky (puzdrá, signálne kužele atď.) je poskytovaná na 24 mesiacov. Záruka sa nevzťahuje na bežné opotrebovanie. Záruka sa vzťahuje len na chyby z výroby. V prípade mechanického poškodenia je reklamácia uznaná len po odbornom preskúmaní servisným technikom predávajúceho. Predávajúci dodáva len originálny tovar. Záručná doba začína plynúť dňom predaja tovaru kupujúcemu alebo konečnému užívateľovi pri predaji. Predávajúci poskytuje záruku za akosť a úplnosť dodávky. Tovar je dodávaný so zárukou minimálne 24 mesiacov. Ak kupujúci pri preberaní tovaru odhalí chyby, musí o týchto skutočnostiach informovať vždy písomne a doporučene, bez zbytočného odkladu, najneskôr však do 3 dní od prevzatia tovaru.

V prípade, že chcete uplatniť 7-ročnú záruku, musíte mať záručný list a produkt registrovaný na webe www.ledlenser.sk. Kód sa nachádza na samolepke "100% ORIGINÁL" a je na každom svietidle Ledlenser určenom na distribúciu v Českej a Slovenskej republike.

Produkt sa dá registrovať TU.

Máte produkt Ledlenser so záručným listom a chcete uplatniť 7-ročnú záruku?

Na reklamáciu je potrebný daňový doklad, záručný list a reklamačný list. Reklamačný list musí obsahovať dátum dodania tovaru, názov výrobku, reklamované množstvo, popis chyby, kontaktné údaje (meno, priezvisko, adresu, telefónne číslo a e-mail) a návrh na vybavenie reklamácie.

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom