Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Záruka 25 let Leatherman

Na výrobky Leatherman sa vzťahuje globálna záruka 25 rokov. Nižšie nájdete možnosti, akým spôsobom reklamáciu uplatniť.

 

Všeobecne k záruke produktov značky Leatherman:


   1. Značka Leatherman poskytuje na tovar (len "Multitool") záruku v dĺžke 25 rokov. Záruka na príslušenstvo a doplnky (puzdrá, bity atď.) je poskytovaná po dobu 24 mesiacov. Záruka sa nevzťahuje na bežné opotrebenie.


   2. Záruka sa vzťahuje iba na vady z výroby. Pri mechanickom poškodení je reklamácia uznaná len po odbornom preskúmaní servisného technika predávajúceho.


   3. Záručná doba začína plynúť dňom odovzdania tovaru kupujúcemu alebo konečnému užívateľovi pri predaji. Predávajúci poskytuje záruku za akosť a úplnosť dodávky. Tovar je dodávaný so zárukou minimálne 24 mesiacov. Ak zistí kupujúci pri prevzatí tovaru vady, musí tieto skutočnosti oznámiť vždy písomne a doporučene, bez zbytočného odkladu, najneskôr však do 3 dní od prevzatia tovaru.


   4. Reklamačný list musí obsahovať dátum dodania tovaru, názov výrobku, reklamované množstvo, popis závady, kontaktné údaje a návrh na vybavenie reklamácie. Ďalšou možnosťou je vyplnenie reklamačného formulára na stránkach www.leatherman.cz. Predávajúci je povinný vyjadriť sa k reklamácii do 10 dní odo dňa jej obdržania.

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom