Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Príbeh Adventure menu

Adventure Menu prišlo s novým rozmerom v outdoorovej strave. Cieľom je ponúknuť kvalitné a plnohodnotné jedlo na cestách aj v prírode rovnako ako doma bez zložitej prípravy a zbytočného riadu. Plnohodnotné jedlo musí byť vyrobené z poctivých surovín, malo by mať dostatok živín a nesmie obsahovať žiadnu chémiu. Na tom si Adventure Menu zakladá. Samozrejmosťou je aj poctivá ručná príprava od základov až po konečný produkt bez použitia polotovaru, to všetko zaručuje skvelú a prirodzenú chuť.

Adventure Menu sa po uvarení sterilizuje oproti iným výrobcom, ktorí používajú dehydratáciu. Počas sterilizácie zostane jedlo v tzv. Tekutom stave. Následná príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a konečný pokrm ponúka prirodzenú chuť, vôňu a vzhľad spoločne s nutričnými hodnotami a extrémnou trvanlivosťou až tri roky.

A to nie je všetko. Toto kvalitné jedlo si jednoducho ohrejete bez použitia ohňa, variča alebo dokonca riad do 12 minút. Pre ohriatie stačí iba ohrevná kapsule, Zipper-bag slúžiace ako rúra a malé množstvo vody. Medzi vodou a haseným vápnom, ktoré sa nachádza v kapsule, vznikne exotermická reakcia, ktorá ohreje vodu až na 100 ° C, tým sa ohreje tiež jedlo. Nemusíte sa báť, jedlo ľahko ohreje v akýkoľvek podmienkach, pri daždi a vetre už za 12 minút. Zipper-bag je možné použiť opakovane, ohrievacie kapsulu je však potrebné zakaždým použiť novú.

Celá príprava je veľmi jednoduchá a rýchla. Jedlo je zabalené v bariérovom sáčku, takže sa nemusíte báť, že by sa do jedla dostala nejaká chémia počas procesu ohrievania. Navyše ohrievacie kapsule je 100% rozložiteľná, takže ju kdekoľvek v prírode môžete zakopať. Hotové jedlo obsahuje poctivé kusy mäsa aj ďalších surovín a má mnoho živín, ktoré sú potrebné pre plnohodnotné výkony pri vašich outdoorových aktivitách.

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom