Aká je najlepšia oceľ na nože?
Poradňa
Otázka, na ktorú neexistuje jednoduchá odpoveď. Výber najlepšej ocele pre váš nôž je totiž hľadaním kompromisu medzi trochu protichodnými vlastnosťami. Na čo si teda dať pozor?
Nôž N ° 113 Sweet pop od spoločnosti Opinel, disponuje jemne vlnitým ostrím pre krájanie paradajok, varených vajec alebo kiwi.
Nože Opinel sú jednoduché a robustné, ale napriek tomu za prívetivú cenu. Zatváracie vreckové nože sa rúčkou z bukového dreva sú vyrábané od roku 1890 vo francúzskom meste Saint-Jean-de-Maurienne v oblasti Savojska. Sídlom firmy a výroby je od roku 1973 francúzske mesto Chambéry.
Kvalitné francúzske nože Opinel, ktoré sa vyrábajú tradičným spôsobom v Chambéry v Savojských Alpách. Vyznačujú sa vynikajúcou kvalitou remeselného spracovania. Čepeľ je vyrobená z jednej z najkvalitnejších švédskych nerezových ocelí - Sandvik, ktorá je vyhlásená pre svoju odolnosť a trvanlivosť ostria. Strenka je vyrobená z jedného kusu hrabového dreva. Vďaka silnej vrstve laku Vám spoločnosť zaručuje zvýšenú odolnosť. Čepeľ je k rukoväti pripevnená pevnými nitmi.
Značka | Opinel |
---|---|
Dĺžka čepele
|
10 cm |
Materiál čepele
|
ocel Sandvik 12C27 |
Záručná doba | 2 roky |
Kód produktu | 76006522 |
EAN: | 3123840019180 |
11,51 €
(13.99 %)
9,90 €
10,00 €
(21 %)
7,90 €
7,00 €
(15.71 %)
5,90 €
7,00 €
(15.71 %)
5,90 €
7,00 €
(15.71 %)
5,90 €
7,00 €
(30 %)
od 4,90 €
6,00 €
(18.33 %)
4,90 €
6,00 €
(18.33 %)
4,90 €
21,00 €
(33.81 %)
13,90 €
21,00 €
(33.81 %)
13,90 €
10,68 €
(44.76 %)
5,90 €
74,00 €
(25.81 %)
54,90 €
23,05 €
(4.99 %)
21,90 €
10,68 €
(44.76 %)
5,90 €
23,00 €
(4.78 %)
21,90 €
13,98 €
(7.73 %)
12,90 €
Poradňa
Otázka, na ktorú neexistuje jednoduchá odpoveď. Výber najlepšej ocele pre váš nôž je totiž hľadaním kompromisu medzi trochu protichodnými vlastnosťami. Na čo si teda dať pozor?
Poradňa
Glamping je určený pre tých, ktorí milujú kempovanie a chcú byť v bezprostrednom kontakte s prírodou, a súčasne si chcú užívať luxus a moderné vymoženosti, na ktoré sú zvyknutí.
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszky je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.