Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Mountain Equipment

Mountain Equipment už viac ako 55 rokov vyberá to najkvalitnejšie perie pre naše spacáky a oblečenie.

Materiály a technológie spacákov Mountain Equipment

Materiály:

  • Perie vysokej kvality s minimálnou plnivosťou 725+ cuin a pomerom 90/10. Vysokej kvality je dosiahnuté vďaka dlhému životu vtákov, ktorí sa dožívajú až 700 dní v extrémne chladnom prostredí

  • He50 je materiál dosahujúci vysokej odolnosti pri minimálnej váhe, je vetru odolný, extrémne priedušný a má vode odpudivú úpravu.

Technológie:

  • Alfa komory s konštrukciou 2:1 so šikmými stenami komôr umožňujú skvelý loft, eliminujú únik tepla cez steny komôr a zabraňujú vzniku studených miest vďaka ideálnemu rozloženiu peria v komore. Trapézová konštrukcia vďaka prekrytiu švov maximalizuje tepelnú efektivitu pri nízkej váhe.

  • Mountain Fit - pohodlná šírka a výborná tepelná efektivita - vhodné pre všestranné použitie. 
  • Oblasť nôh je veľmi citlivá na stratu tepla, preto je dokonale vytvarovaná tak, aby kopírovala tvar chodidiel v uvoľnenom stave v čase spánku. Tvar dna je lichobežníkového tvaru a ušitý zo 4 komôr, v ktorých sú použité V a Alfa komory.
  • Shark Toe technológia je tvorená zošikmeným dnom a zvýšenou oblasťou v okolí špičiek kvôli dokonalému kopírovaniu tvaru chodidiel, čím je zabránené stlačeniu komôr a strate izolačných vlastností.

  • Kapucne na spacákoch Mountain Equipment majú ergonomický tvar a dokonalé rozloženie 5 komôr, ktoré dosahujú skvelej tepelnej izolácie, dokonalého rozloženia peria a zabraňujú jeho migrácii. Mountain Equipment má najdokonalejšie spracovanie kapucní na trhu, vďaka viac ako 55 ročným poznatkom z reálneho použitia a laboratórneho testovania.
  • Golier a léga Solus sú zložené z jednej légy prepojenej s golierom v jeden celok vhodný pre ľahké spacáky. 3D konštrukcia a kombinácia náplne dokonale eliminujú chladné miesta. Légy sú kryté spevneným materiálom proti zadrhovaniu zipsu.
  • Zips v strede spacáku je veľmi pohodlný pri vstupe a výstupe zo spacieho vaku a zopnutie dvoch spacích vakov. Táto technológia je vhodná pre ľahšie spacáky do menej extrémnych podmienok. 

  • 3d_neck.jpg

    3D golier okolo krku - komfortná a ergonomická prepážka okolo vášho krku zaistí maximálne zadržanie tepla vnútri spacáku 

  • double_zip.jpgPrepojenie dvoch spacákov 
  • 3d_neck.jpgVodotesný kompresný obal s rolovacím uzáverom + sieťovaný obal na skladovanie spacáku.

 

Záruka kvality a pôvodu:

Down Codex je systém kontroly pôvodu a kvality peria. Mountain Equipment už viac ako 55 rokov vyberá to najkvalitnejšie perie pre naše spacáky a oblečenie. Preto vznikol systém zameraný na presnú kontrolu parametrov peria ako je plnivosť, zloženie peria a taktiež kontrola etických a ekologických princípov. Každý rok sú farmy, odkiaľ je perie nakúpené, navštevované a kontroluje sa, či všetky vtáky žijú na voľnom priestranstve, majú prístup k čistej vode, nie sú násilne kŕmené, sú humánne usmrtené a až následne ošklbané.

Vyberáme pre vás

75,00  (40.13 %) od 44,90 

Porovnať

72,00  (16.81 %) od 59,90 

Porovnať

126,00  (18.33 %) 102,90 

Porovnať

126,00  (18.33 %) 102,90 

Porovnať

112,00  (15.27 %) od 94,90 

Porovnať

70,00  (40.14 %) 41,90 

Porovnať

58,00  (31.21 %) od 39,90 

Porovnať

68,00  (33.97 %) 44,90 

Porovnať