Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Jarný Black Friday 🖤 zľavové šialenstvo - zľavy až do 70% 🙊
⚡ eXtra zľavy: zľavové kupóny na top značky. Získať
Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.
Praktický hrnček z nerezovej ocele, so skladacím uchom, Tazza Inox je vhodný na ranný čaj či kávu.
Príbeh talianskej značky Ferrino začína v Turíne v roku 1870, kedy si Cesare Ferrino podal patent na nepremokavé textílie a začal vyrábať stany a nepremokavé obaly, ktoré sa počas niekoľkých rokov stali populárnymi po celom Taliansku.
Dnes Ferrino ponúka kompletný sortiment vybavenia do prírody od oblečenia cez stany, spacáky, karimatky, batohy, nábytok až po všemožné doplnky pre horolezcov, trekistov, vodákov a všetkých tých, ktorí radi trávia svoj život vonku.
Značka | Ferrino |
---|---|
Hmotnosť
|
70 g |
Materiál:
|
nerez |
Objem nádoby
|
200 ml |
Skladacia
|
Nie |
Záručná doba | 3 roky |
Kód produktu | 76006341 |
EAN: | 8014044835865 |
20,00 €
(10.5 %)
17,90 €
20,00 €
(10.5 %)
17,90 €
20,16 €
(11.21 %)
17,90 €
23,00 €
(22.17 %)
17,90 €
23,00 €
(22.17 %)
17,90 €
21,00 €
(14.76 %)
17,90 €
17,69 €
21,00 €
(19.52 %)
16,90 €
14,00 €
(7.86 %)
12,90 €
13,00 €
(11.92 %)
11,45 €
41,00 €
(24.63 %)
30,90 €
35,00 €
(8.86 %)
31,90 €
24,00 €
(8.75 %)
21,90 €
28,82 €
(30.95 %)
19,90 €
15,00 €
(0.67 %)
14,90 €
30,00 €
(40.33 %)
17,90 €
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Poradňa
Ako založiť oheň? To vás v dnešnom článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradňa
Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová.