Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Usušil & syn

Príbeh o tom, ako sme opustili prácu a začali sušiť mäso

Naša cesta začala dlho pred vznikom samotnej spoločnosti, vďaka ktorej môžeme teraz posielať naše sušené mäso spokojným zákazníkom. Pár mesiacov pred koncom roka 2015 sme si priviezli zo zámoria nadšenia vyskúšať si sami usušiť mäso a o pár mesiacov neskôr sme už viezli prvú várku na silvestrovskú oslavu, kde sa po prvý ochutnávke jednoducho zaprášilo.

Vtedy nás prvýkrát napadlo, že by bolo úžasné sa raz výrobou Jerky živiť. Postupne sme teda začali vyrábať viac a uisťovali sa, že chuť nášho mäsa je úplnou väčšinou našich priateľov prijímaná s veľkým nadšením. Nakoniec sme v polovici roku 2017 zobrali odvahu a definitívne skočili po hlave do kolotoča všetkých nutných formalít, testovanie produktov, prípravy balenie, podoby sáčkov atď.

Od začiatku sme vedeli, že chceme na slovenský trh priniesť niečo špeciálne, čo tu nie je k dispozícii. Prémiový produkt z najlepšieho mäsa, naložený v našej vlastnej extra tajné marináde. Dôležité pre nás tiež bolo, aby sme dokázali vyrobiť 100% prírodný produkt bez chémie. Naša filozofia je robiť Jerky ručne a poctivo v malých várkach. Vyrábať tak, ako sme to celý čas robili pre seba a svojich kamarátov.

Dobrú chuť, kamaráti!
Honza "usušil & syn" Pavel

Výber správnej veľkosti obuvi

Ďalšie informácie k produktom

Ako na výber správnej veľkosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikácia podľa normy EN 13537

Ďalšie informácie k produktom

Údržba a praktické rady Zulu

Ďalšie informácie k produktom

Vyberáme pre vás

4,00  (2.5 %) 3,90 

Porovnať

4,00  (2.5 %) 3,90 

Porovnať

7,00  (1.43 %) 6,90 

Porovnať

7,00  (1.43 %) 6,90 

Porovnať

7,00  (1.43 %) 6,90 

Porovnať