Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Merino Impress

Nejdi s davem. Vyšlápni za dokonalosť po svojom! Navlékni Merino Impress a užij si každú akciu naplno a bez kompromisov. Předveď vnútornú silu navenek. Napriek tomu 100% vlna té nejvyšší kvality zahráde na těle, vnútri si užije pocitu vlastní výnimočnosť vďaka jedinečnému designu.

Kto hovorí, že na vzhľad nezáleží? A že při sportu nevypadá nikdo dobře? Přesně pro tyhle mudrlanti jsme v Senzorickém vývoji Merino Impress. Jestli se o Češi říkají, že mají zlaté ručičky, tak ty vyrábějící tuhle řady funkčního oblečení musí být minimálně čtyřiapadesáti karátové.

Pro Impress platí všetko, na čo si už ľudia u Sensoru a jeho merino termoprádla stačili zvyknúť. Spolehnúť si môžeš na špičkové vlastnosti 100% novozélandské vlny. Možná už je to ohraná piesnička, na druhú stranu prečo taký hit nepustiť znovu do éteru. Obzvlášť keď sme ho zvládli ešte trochu vyšperkovať.

Základní refrén je stejný a neměnný. Unikátní schopnost merina zahřát tě i v šíleném mrazu. S potem si poradí tak dobre, že už sme stále počuli o firmách na vysávače, ktoré zvažujú slogan „Saje jako merino od Sensoru“. Jenomže ty ich hučící stroje u toho, koľko ukrutně smrdí. Zatiaľ Merino Impress chráni pred alkoholom prirodzene antibakteriální vlastnosti.

Nie, a teraz ta slibovaná závěrečná tečka. Natištěný vzor. Jasně, mnoho sportovců by radši neutrální černou. Ale možno už si rovnako ako my hovoríme, jestli to nie je málo nuda. Takže jsme to zkusili oživit. Taková paráda by byla byla k ničemu, kdybys byl pár kolotočů v pračce seprala. Naštěstí i tenhle bludný koreň se nám povedz překročit. Na každý kus oblečenia Merino Impress aplikujte kombinovanú polyuretanu a heuréku - vzor stále drží. A k tomu ti v už tak jemné vlně bude ještě příjemněji.

Dokonalý funkčný materiál v neotrelém prevedení v sebe snoubí praktickú skúsenosť a krásu. Exkluzivní vlastnosti získava 100% Merino díky unikátnímu výrobnímu postupu. Polyuretanová vrstva nanesená na jemnú pletenú vlnu zabraňujúcu nepríjemnému kousání při zpocení a navíc ochrání nativní vzor před sepráním. Perfektní volba pro jakýkoli druh akce.