Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kempiči

Kempiči - 1.diel: recenzia kempu Dolce v podhorí Krkonôš

Kempiči

Ako náš kempingový inšpektorát hodnotí kemp Dolce uprostred pokojnej prírody na úpätí hôr Krkonôš? Dozviete sa v prvej recenzii tretej série obľúbeného programu Kempiči!

Kempiči v extrému - Nekorektné testovanie, diel 4.

Kempiči

Tak toto je priam obuvnícky diel, plný terénnych podrážok a vetrom ošľahaných nôh, ktoré sa neboja poriadneho testu dvoch párov nekompromisných topánok. 

Kempiči v extrému - Nekorektné testovanie, diel 3.

Kempiči

Kempiči pri vode. To znamená, že sme mali príležitosť im dať na testovanie typické plážovky, ako je slnečník a pohodlné kresielko. Tak poďme na to! 

Kempiči v extrému - Nekorektné testovanie, diel 2.

Kempiči

Pobyt v jaskyni Kempičom poskytol možnosť si uvariť, čo bola príležitosť, ako otestovať veci na varenie. A keď varenie, tak aj samotné jedlo. Tak s chuťou do toho!

Kempiči v extrému - Nekorektné testovanie, diel 1.

Kempiči

Štefi s Vojtom v prvom diele krátkeho, ale o to údernejšieho seriálu, ktorý venovali testovaniu zaujímavých výrobkov do prírody. V tomto diele to je vodný filter Sawyer Mini, ktorý ocenia všetci, ktorí radi pijú priamo zo zdroja. 

Kempiči v extréme - 4. Mrazivá noc na skale

Kempiči

Od vysnívaného stanu ich delí posledná extrémna výzva! Štefi s Vojtom musia vyšplhať a prenocovať na skale Alkatra .... Alkazar neďaleko Berouna. A to v pekelnej výške. Ako to celé dopadne? Sledujte záverečný diel. 

Kempiči v extréme - 3. Noc na vratkej plti uprostred rybníka

Kempiči

Predstavte si, že by ste dostali za úlohu sadnúť na vlak, tegirať sa cez pol republiky kamsi na vidiek do Južných Čiech, nekonečné kilometre sa plahočiť k akémusi rybníku, tam z pneumatík z autobusu postaviť plť a ešte na nej aj stráviť noc. A to v daždi, kedy vietor dosahoval nárazovo až 60 km/h. Áno, o tom je náš ďalší diel plný utrpenia.

Kempiči v extréme - 2. Jaskynné bludisko Výpustek

Kempiči

Kempiči sú späť! Sotva rozdýchali prvú výzvu, už je tu ďalšia výživná nálož v podobe jaskynného bludiska Výpustek. Dokážu Vojta a Štefi prečkať noc v absolútnej tme vo vnútri bývalej nacistickej fabriky?

Kempiči v extréme - 1. na snehu

Kempiči

Vaši obľúbenci Vojta a Štefi z programu Kempiči majú pred sebou poriadnu výzvu. Už žiadne slniečko, piesok, pivko z kiosku a kočky v bikinách. Dokážu títo 2 mestom rozmaznaní chalani prežiť jednu "normálnu" noc v zasneženej šumavskej prírode? Ako si chalani poradia v divočine, kde žetón do spŕch nemá žiadnu hodnotu? 

Kempiči v extréme

Kempiči

Kempiči - ako sa to všetko začalo

Kempiči

Dnes sa vám predstaví neopozeraná dvojica kamarátov, s ktorou sme najnovšie nadviazali spoluprácu. Čo z toho vznikne, tušíme len matne, ale sľubujeme, že udiť sa rozhodne nebudete!