Jamiro´s Jerky Hovädzie Teriyaki50 g
Sušené mäso
- Hodnotenie zákazníkov
- 100 %
- Celkový počet hodnotení
- 1 hodnotenia
Sušené Hovädzie mäso od Jamiro's Jerky Hovädzie Teriyaki, to je neodolateľná chuť s ľahkým dotykom Ázie a v ešte väčšom balení.
Informácie o produkte
Jamiro's Jerky je malá domáca firma s zaoberajúca sa výrobou sušeného mäsa. Nákupom Jamiro's Jerky sa vám dostane do rúk špičkový produkt, ktorý je starostlivo strážený vo všetkých častiach výrobného procesu.
Jedná sa o zdravý produkt s vysokým obsahom bielkovín, jerky sú pripravované z najlepšieho českého a v niektorých prípadoch európskeho mäsa. A pretože si značka zakladá predovšetkým na kvalite tak obsahujú iba a len prírodné zložky a žiadnu chémiu. A samozrejme neobsahujú žiadny lepok.
Sušené mäso Jamiro's Jerky Hovädzie Teriyaki 50 g ponúka jedinečnú neodolateľnú chuť, ktorú budete chcieť jesť stále a stále. Obsahuje hovädzie mäso (na 100 g výrobku je použité 280 g surového mäsa), teriyaki marinádu, sójovú omáčku, soľ a prírodnú arómu. Bez použitia GMO. Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Skladujte v suchu a chlade.
Hlavné prednosti:
- vysoký obsah bielkovín
- doplnok stravy
- určené na priamu spotrebu
- skvelá chuť
- vždy po ruke
- vyrobené z najkvalitnejších surovín
- bez použitia GMO
Zloženie: hovädzie mäso (na 100 g výrobku je použité 280 g surového mäsa), teriyaki marináda (fermentovaná sója, fermentovaná pšenica (lepok odstránený pri fermentácii), glukózo-fruktózový sirup, ocot, prírodná aróma korenia, zahusťovadlo: xantan), sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenica (lepok odstránený pri fermentácii), soľ, prírodná aróma).
Tabuľka nutričných hodnôt:
Nutričné hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 1130 kJ |
Sacharidy | 4,0 g |
z toho cukry | 4,0 g |
Bielkoviny | 70,3 g |
Tuky | 1,67 g |
z toho nasýtené | 0,6 g |
Soľ | 5,3 g |
Parametre
Značka | Jamiro´s Jerky |
---|---|
Hmotnosť
|
50 g |
Druhy mäsa
|
Hovädzie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594204880053 |
Recenzia
10. apríla 2021
Hodnotenie zákazníkov 100% 1 hodnotenie (Ako spracovávame recenzie)