Informácie o produkte
Eat Grub je mladá dynamická značka zameriavajúce sa na výrobu potravín z hmyzu, ich cieľom je revolúcia západnej potravinárske kultúry tým, že zavádza hmyz ako základná súčasť stravy. Hmyz je chutným a vysoko výživný zdrojom. Obsahuje vysoké množstvo zdravých tukov, je tiež bohatý na vápnik, zinok a tzv. Hemové železo, ktoré je lepšie ako železo získavané z rastlín. V neposlednom rade je bielkovina z cvrčkov je rovnako kvalitný ako živočíšna.
Hlavné prednosti sušeného hmyzu:
- obsahuje vysoké množstvo zdravých tukov
- je bohatý na vápnik, zinok
- bielkovina z cvrčkov je rovnako kvalitná ako živočíšna
- pre chov hmyzu nie sú potrebné žiadne antibiotiká
- menej skleníkových plynov pri farmárčení
- centrálny nervový systém cvrčkov je tak jednoduchý, že nemôžu cítiť bolesť
- na farmárčenie hmyzu je potreba rádovo menej prírodných zdrojov
Zloženie:
Cvrčky (Acheta domesticus - cvrček domáci), repkový olej, chipotle prášok, paradajkový prášok, cesnakový prášok, liehový prášok, krupicový prášok, stolná soľ, pšeničná múka, xantánová guma, sušené oregano, citrónový prášok, cibuľový prášok, chilli prášok, paprika, kajenské korenie
Informácie pre alergikov:
- Ak ste alergickí na mäkkýše, môžete byť alergickí aj na hmyz.
- Obsahuje lepok, pšeničnú múku
- Môže obsahovať stopy orechov, arašidov a sezamových semienok
Energetické hodnoty na 100 g výrobku (balenie = 15 g):
- Energia: 2080 kJ / 498 kcal
- Tuk: 27,2 g
- z toho nasýtených: 8,7 g
- Sacharidy: 19,6 g
- z toho cukry: 6,3 g
- Bielkoviny: 46,8 g
- Soľ: 1,98 g
Certifikácia:
- produkty Eat Grub získali certifikáciu bezpečnosti potravín podľa štandardu BRCGS
- produkty Eat Grub vyhovujú Nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygiene potravín
- Vyrobené vo Veľkej Británii
Predstavenie značky Eat Grub:
Parametre
Značka | Eat Grub |
---|---|
Hmotnosť
|
15 g |
Záručná doba | 2 roky |
Kód produktu | 76033410 |
EAN: | 0745560999950 |
Recenzia
18. januára 2021
Odporúča produkt
Hodnotenie zákazníkov 100% 1 hodnotenie (Ako spracovávame recenzie)