Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Pre milovníkov českého jedla je tu lahodný Moravský vrabec, ktorý je vhodný na cesty aj ako rýchly obed. Jednoduchý lahodný pokrm zabezpečuje značka Veseko.
Spoločnosť Veseko sa zaoberá spracovaním kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa. Vyrába konzervovaná hotové jedlá s vysokým obsahom mäsa, kvalitné mäsové konzervy a bravčové paštéty v alu obaloch. Výroba začala v roku 1956 v továrni vo Veľkom Šenove, kdy v místě odstartovala výroba rybích a později masových konzerv.
Pevné kocky bravčového mäsa, voňajúceho po rasce a slanine, v lahôdkovej omáčke, sú dokonalým príkladom lahodnej chute rozplývajúcej sa v ústach milovníkov karé. Vysoký obsah mäsa je u Moravského vrabca Veseko samozrejmosťou.
Zloženie: 60% bravčové mäso, pitná voda, cibuľa, soľ, pšeničná múka, zmes korenia, zahusťovadlá - guma guar, xanthan, modifikovaný škrob, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu - glutaman sodný.
Výživová hodnota | na 100 g |
energetická hodnota | 446 kJ |
nasýtené mastné kyseliny | 6,4 g |
bielkoviny | 6 g |
tuky | 15 g |
sacharidy | 6 g |
cukry | 2 g |
soľ | 2 g |
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnosť
|
800 g |
Druhy mäsa
|
Bravčové |
Spôsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánske
|
Nie |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980382 |