Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Pre milovníkov českého jedla je tu lahodný Moravský vrabec značky Veseko, ktorý je vhodný na cesty aj ako rýchly obed.
Spoločnosť Veseko sa zaoberá spracovaním kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa. Vyrába konzervovaná hotové jedlá s vysokým obsahom mäsa, kvalitné mäsové konzervy a bravčové paštéty v alu obaloch. Výroba začala v roku 1956 v továrni vo Veľkom Šenove, kdy v místě odstartovala výroba rybích a později masových konzerv.
Pevné kocky bravčového mäsa, voňajúceho po rasce a slanine v lahôdkovej omáčke, sú dokonalým príkladom lahodnej chute rozplývajúcej sa v ústach milovníkov karé. Vysoký obsah mäsa je u Moravského vrabca Veseko samozrejmosťou.
Zloženie: 60% bravčové mäso, pitná voda, cibuľa, soľ, pšeničná múka, zmes korenia, zahusťovadlá - guma guar, xanthan, modifikovaný škrob, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu - glutaman sodný.
Výživová hodnota | na 100 g |
energetická hodnota | 446 kJ |
nasýtené mastné kyseliny | 6,4 g |
bielkoviny | 6 g |
tuky | 15 g |
sacharidy | 6 g |
cukry | 2 g |
soľ | 2 g |
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnosť
|
400 g |
Druhy mäsa
|
Bravčové |
Spôsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánske
|
Nie |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980108 |