Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Miska Wilderness Bowl od outdoorového výrobcu Robens má vyberateľnú vnútornú vrstvu. Misku možno využiť mnohými spôsobmi, či už pri cestovaní či domácom používaní.
Robens je dánska spoločnosť z rodiny Oase Outdoors (Robens + Outwell + Easy Camp). Špecialitou firmy Robens je turistické vybavenie, pri ktorom sa kladie dôraz na špičkové materiály, kvalitu prevedenia a popredné svetové patenty. Výrobky tejto spoločnosti sú vyhľadávané náročnými amatérmi aj profesionálmi v oblastiach outdoorového vyžitia.
Misku Wilderness Bowl od značky Robens možno rozdeliť na dve misky - vonkajší je vyrobená z hliníka, vnútorná miska je zo silikónu ( BPA-free ), ktorú je možné umývať v umývačke. Miska má kompaktnú veľkosť a nízku hmotnosť.
Značka | Robens |
---|---|
Hmotnosť
|
116 g |
Materiál:
|
hliník, silikon |
Skladacia
|
Nie |
Farba
|
červená / sivá |
Záručná doba | 2 roky |
Kód produktu | 76012953 |
EAN: | 5709388067623 |
20,00 €
(20.5 %)
15,90 €
21,00 €
(24.29 %)
15,90 €
21,00 €
(24.29 %)
15,90 €
20,00 €
(15.5 %)
16,90 €
21,00 €
(29.05 %)
14,90 €
21,00 €
(29.05 %)
14,90 €
19,00 €
(5.79 %)
17,90 €
18,00 €
(22.78 %)
13,90 €
24,70 €
(3.24 %)
23,90 €
14,39 €
(24.25 %)
10,90 €
10,00 €
(16.6 %)
8,34 €
41,00 €
(24.63 %)
30,90 €
11,34 €
38,00 €
(23.95 %)
28,90 €
19,00 €
(0.53 %)
18,90 €
24,00 €
(8.75 %)
21,90 €
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Poradňa
Ako založiť oheň? To vás v dnešnom článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradňa
Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová.