Nebojte sa vyskúšať jedlo budúcnosti! Jedlé kobylky Eat Grub Grasshoppers 20 g majú jemnú, orechovú chuť a sú ideálne na praženie alebo hlboké vyprážanie. Veľké balenie.
Informácie o produkte
Eat Grub je mladá dynamická značka zameriavajúce sa na výrobu potravín z hmyzu, ich cieľom je revolúcia západnej potravinárske kultúry tým, že zavádza hmyz ako základná súčasť stravy. Hmyz je chutným a vysoko výživný zdrojom. Obsahuje vysoké množstvo zdravých tukov, je tiež bohatý na vápnik, zinok a tzv. Hemové železo, ktoré je lepšie ako železo získavané z rastlín. V neposlednom rade je bielkovina z cvrčkov je rovnako kvalitný ako živočíšna.
Sušený hmyz je jedlom budúcnosti a jedlé kobylky Grasshoppers s vysokým obsahom čistých bielkovín a proteínov vás o tom spoľahlivo presvedčia. Kobylky sú sušené mrazom a pripravené na varenie. Kobylky majú jemnú orechovú chuť, sú ideálne na praženie alebo hlboké vyprážanie, výborné sú podávané so sladkou čili omáčkou. Môžete ich ale jesť aj priamo z balíčka ako desiatu na cestách. Pred varením alebo konzumáciou nezabudnite najprv odstrániť nohy a krídla. Po otvorení skladujte na chladnom, suchom mieste a spotrebujte do 1 mesiaca.
Hlavné prednosti sušeného hmyzu:
obsahuje vysoké množstvo zdravých tukov
je bohatý na vápnik, zinok
bielkovina z hmyzu je rovnako kvalitná ako živočíšna
pre chov hmyzu nie sú potrebné žiadne antibiotiká
menej skleníkových plynov pri farmárčení
centrálny nervový systém kobyliek je tak jednoduchý, že nemôžu cítiť bolesť
na farmárčenie hmyzu je potreba rádovo menej prírodných zdrojov
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.