Cvrčky sú ojedinelý darček! Zábavný, chutný ale aj zmysluplný. Darčekové balenie štyroch chutí v zábavnej skúmavke od značky Sens. Vyskúšaj sám ako chutia alebo prekvapia svojich blízkych na oslave netradičným občerstvením.
Informácie o produkte
MAXIMÁLNA VÝŽIVA MINIMÁLNE ŠKODY
Sens vyrába maximálne výživné jedlo s minimálnym dopadom na životné prostredie. Udržateľný cvrččí proteín produkujú na cvrččí farme budúcnosti. Či už sú to proteínové tyčinky alebo bezlepkové cestoviny, všetky Sens produkty sú z tých najkvalitnejších surovín a chutne nielen vyzerajú, ale aj chutia! Dnes už vďaka Sens počuli o cvrčkovom proteíne miliónov ľudí. Sens produkty sú pre neho totiž tá najlepšia reklama!
Prečo cvrččí proteín?
Rovnako kvalitné proteín ako najlepšie hovädzie. 100 x menej vyprodukovaných skleníkových plynov.
Pri výrobe pálivých pražených cvrčkovod výrobcu Sens bolo použité to najlahodnejšie prírodné korenie v kombinácii so za studena lisovaným bio slnečnicovým olejom . Vďaka priehľadnej skúmavke je pojedanie cvrčkov len zábava. Vsypať ich môžete priamo do úst. Cvrčky sú v čokoláde obalené v ideálnom pomere tak, aby stále príjemne chrumkali .
Cvrččí proteín je rovnako výživný ako mäso a pritom má menší vplyv na životné prostredie. Počas svojho života toho totiž cvrčky nespotrebujú toľko ako dobytok a produkujú aj stokrát menej skleníkových plynov. Cvrčky sú ideálny doplnok rastlinnej stravy. Obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, vitamín B12 , vápnik a železo , ktoré v čisto rastlinnej strave často chýbajú.
až 8x viac bielkovín pre tvoje svaly
rovnaká kvalita bielkovín ako luxusné hovädzie
2000x menšia spotreba vody.
menej emisií CO2 a vody
vysoký obsah vlákniny , zdravé tuky, prebiotiká
cvrčky sú výborné samotné miesto chipsov alebo orieškov
bez lepku , bez laktózy
Zloženie :
Carolina Reaper: cvrčky (acheta domesticus) (91 %), bio slnečnicový olej lisovaný za studena, čili odrody Carolina Reaper (2 %), morská soľ.
Ak Česká republika patrí v niečom na špičku, tak je to hustota železničných tratí a turistických značiek. Čo do kvality a početnosti sa jej v značení trás vyrovná máloktorá krajina. Čo môžeme čakať od žltej a kam nás dovedie modrá?
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.