Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Lečo od Veseko je vynikajúce jedlo, maďarského pôvodu, s delikátnou klobásou. Má príjemne korenenú chuť s miernou pálivosťou v dôsledku použitej papriky.
Spoločnosť Veseko sa zaoberá spracovaním kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa. Vyrába konzervovaná hotové jedlá s vysokým obsahom mäsa, kvalitné mäsové konzervy a bravčové paštéty v alu obaloch. Výroba začala v roku 1956 v továrni vo Veľkom Šenove, kdy v místě odstartovala výroba rybích a později masových konzerv.
Lahodné jedlo Veseko , ktoré je pripravené na ohriatie a okamžitú konzumáciu. Nemusíte už myslieť na ďalšie prísady a rýchlo si tak dopriať večeru po náročnom čundre alebo celom dni na brehu rieky.
Zloženie : pitná voda, 24 % bravčová klobása (85 % bravčové mäso (pôvod EÚ), pitná voda, bravčová masť, hrachová vláknina, glukóza, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu: glutamát sodný, 5´ ribonukleoti; antioxidanty: askorbát sodný, izoaskorbát sodný; ), zahusťovadlo: guma guar; dusitanová soliaca zmes: jedlá soľ, konzervant: dusitan sodný; kvasničný extrakt, extrakt korenia.
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnosť
|
400 g |
Druhy mäsa
|
Bravčové |
Spôsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánske
|
Nie |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594170981334 |