Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Vynikajúce bravčové mäso tradičného výrobcu Veseko vo vlastnej šťave prvotriednej kvality s príchuťou rozmarínu. Výrobok obsahuje 90% mäsa. Vyniká dlhou dobou trvanlivosti bez nutnosti chladenia.
Spoločnosť Veseko sa zaoberá spracovaním kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa. Vyrába konzervovaná hotové jedlá s vysokým obsahom mäsa, kvalitné mäsové konzervy a bravčové paštéty v alu obaloch. Výroba začala v roku 1956 v továrni vo Veľkom Šenove, kdy v místě odstartovala výroba rybích a později masových konzerv.
Bravčové mäso na rozmaríne od známeho českého výrobcu Veseko vás poteší predovšetkým vysokým podielom mäsa. Obsahuje až 90% kvalitného bravčového mäsa. Táto pochúťka by nemala chýbať v batohu žiadneho rybára, chalupára alebo trampa. Uplatnenie ale nájde aj doma v špajze, kde môže vyčkávať na načekanú návštevu alebo nočnú hladnú krízu.
Ako tip na prípravu bravčového mäsa pre vás máme jednoduchý a rýchly recept - bravčové na lopáriku s uhorkou a čerstvým chlebom.
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnosť
|
300 g |
Druhy mäsa
|
Bravčové |
Spôsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánske
|
Nie |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980313 |
2,08 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
3,00 €
(3.33 %)
2,90 €
3,00 €
(3.33 %)
2,90 €
3,00 €
(3.33 %)
2,90 €
3,00 €
(3.33 %)
2,90 €
3,00 €
(3.33 %)
2,90 €
7,01 €
(15.83 %)
5,90 €
23,05 €
(22.34 %)
17,90 €
11,92 €
(16.95 %)
9,90 €
6,60 €
(10.61 %)
5,90 €
13,98 €
(22.03 %)
10,90 €
54,90 €
(9.11 %)
49,90 €
13,98 €
(22.03 %)
10,90 €
32,95 €
(21.4 %)
25,90 €
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Poradňa
Ako založiť oheň? To vás v dnešnom článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradňa
Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová.