Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
⭐ Majte outdoor a camping vybavenie Zulu 🐘 až o 55% lacnejšie. ➜
Práve dorazili! 🎉 Objavte naše novinky a kód: NEW12 🌸
🌻 Obujte sa do jari s našou najširšou ponukou topánok - 59 značiek, 1700 modelov. 🥾
Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.
100% Fruity jablko 25 g, od firmy Usušil & Syn, je do chrumkava usušené z najlepšieho českého ovocia, bez použitia chémie a pridaného cukru.
Značka Usušil a syn sa zameriava na výrobu sušeného mäsa. Výroba 100% Jerky prebieha ručne a poctivo z najlepších ingrediencií v malých várkach. Nepoužívajú žiadnu chémiu, len riadne marinujú kvalitné chudé mäso v koreniacej zmesi a suší. Výsledné Jerky je potom výrazne iné od priemyselne vyrábaného sušeného mäsa. V ponuke značky nájdete aj sušenú zeleninu a ovocie.
Sušené ovocie 100% Friuity chrumkavé jablko pochádza z najlepšieho českého ovocia bez použitia chémie a pridaného cukru. Je bohaté na antioxidanty a vďaka šetrnému spracovaniu pri RAW teplote zostáva plné vitamínov a minerálov. Vyrobené ručne a poctivo tak, ako to chalani z usušil & Syn robili pre seba a svojich kamarátov.
BEZ CHÉMIA - Éčka, dusičnany ani iné neprirodzené látky v tomto balení nenájdete! Ovocie sa len poctivo usuší.
Energetická hodnota | 1017 kJ / 243 kcal |
tuky | 0,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,01 g |
sacharidy | 61,5 g |
- z toho cukry | 56,5 g |
vláknina | 1 g |
bielkoviny | 1 g |
soľ | 0 g |
Značka | Usušil & Syn |
---|---|
Hmotnosť
|
25 g |
Záručná doba | 2 roky |
2,00 €
(5 %)
1,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
3,00 €
(3.33 %)
2,90 €
5,00 €
(2 %)
4,90 €
5,00 €
(2 %)
4,90 €
5,00 €
(2 %)
4,90 €
7,22 €
(18.28 %)
5,90 €
39,43 €
(8.95 %)
35,90 €
6,90 €
27,00 €
(11.48 %)
23,90 €
16,00 €
(6.88 %)
14,90 €
54,90 €
(9.11 %)
49,90 €
18,00 €
(11.67 %)
15,90 €
2,00 €
(5 %)
1,90 €
68,00 €
(10.44 %)
60,90 €
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Poradňa
Ako založiť oheň? To vás v dnešnom článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradňa
Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová.